Per Nando

18/09/2022

COM PLOU!!! I CONTINUARÀ LES PRÒXIMES HORES????⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats
radar precipitacions

Bon dia!!! Com plou,però almenys de moment sense causar cap problema que tinga’m constància cap a les 6 del mati. Encara que ens ha sorprès prou perquè inclús la pluja afectat més punts del sud i nord de l’esperat i no ha fet acte de presència a punts de les comarques com l’Horta i la Ribera. Destaquem per el moment els més de 130 mm de Torreblanca,Benissa,Orpesa o entre 90 mm o 100 a poblacions com Peníscola,Castelló de la Plana o Benidorm.

CONTINUARÀ PLOVENT AMB FORÇA⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Avisos Aemet
Model Harmonie

Continuem amb avís taronja les Marines,el nord de la província de València I tot el litoral de Castelló. Les pròximes hores la pluja continuarà caient amb força al litoral nord d’Alacant i inclús la pluja de la província de Castelló tendirà a desplaçar-se més cap al sud I afectant les comarques com el Camp de Morvedre,Camp de Túria,Les Hortes,la Ribera Baixa i la Safor. Només dir que un 10 per al model !!! AROME!!! Que ha vist molt millor la situació que el model Harmonie que es el model de referència de l’Aemet. La veritat que un gran model per a mi.

Be,doncs com he dit abans mati molt inestable pel litoral on de nou podran caure precipitacions que podran ser fortes o molt fortes I inclús torrencials. Ara mateixa pareix que ja volen remetre les precipitacions de la província de Castelló I tota eixa inestabilitat es desplaça cap al litoral de la província de València I nord d’Alacant I inclús no descarte que les pròximes hores puguen afectar inclús a comarques més prelitorals com la Vall d’Albaida.

PRÒXIMA SETMANA ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Setmana que entrarem demà i ho farem amb molta feina. Demà tindrem un dia prou tranquil,dimarts tornen les tempestes de vesprada cap a la mitad nord. Entre dimecres I dijous una nova vaguada ens farà parlar de molta inestabilitat amb tempestes generalitzades al nostre territori. I també molt pendents per al pròxim cap de setmana on una Possible Dana podria afectar a tota la península I inclús a la Façana Mediterrània. Bufffff quanta feina ens espera.

Recordeu que l’episodi de pluges encara no acabat i continuarà deixant molta pluja fins aquesta vesprada. Precaució!!!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando