Per Nando

17/09/2022

ÚLTIMA HORA!!! ACTIVAT AVÍS TARONJA ???⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Actualitzen avisos i ja tenim eixe avís taronja que s’activarà a les 12 de la nit. Aquesta vesprada ja podrem tindre tempestes irregulars per el sud del territori Valencià,però serà a partir d’aquesta nit i matinada quan esperem el més fort a les zones litorals especialment a les comarques de la Plana Alta,la Plana Baixa,el Camp de Morvedre i l’Horta on no descartem que puntualment puguen caure entre esta nit I demà mati entre 150-200mm. A la resta del litoral Valencià també pot ploure amb força,però aquestes zones que he nombrat sembla que seran les més crítiques. De totes formes anirem actualitzant eixida darrere eixida.

Fins la vesprada.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando