Per Nando

17/09/2022

ATENCIÓ!!! PERQUÈ ESTA NIT POT SER UNA NIT COMPLICADA????⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats
Satèl·lit

Bon dia!!! Mirem el satèl·lit i nosaltres ens trobem lliure de núvols,però observem la tempesta que va deixar tanta pluja ahir a Catalunya i que s’ha desplaçat fins les Illes Balears i ahi la tenen al damunt deixant forts aiguats en l’illa de Mallorca i Menorca. Vorem si durant el dia ix alguna noticia sobre aquella zona perquè sembla que està caient aigua a manta.

ELS MODELS DONEN MOLTA AIGUA PER A ESTA NIT AL NOSTRE TERRITORI.????⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Arome
Model Harmonie

Atenció a esta propera nit,el model Harmonie marca moltíssima aigua en El camp de Morvedre,mentrestant el model Arome ho generalitza a tot el litoral desde la Plana Alta fins les 2 Marines. Crec que està nit on es formen eixos trenets convectius que entraran de mar cap a terra poden deixar una nit complicada perquè poden deixar burrades d’aigua. Segurament les pròximes hores pujaran eixe avís groc que tenim a taronja i no descarte que inclús pugen elevar a roig unes hores si la situació és complicara molt esta nit I demà mati,no podria ser descabellat tocar puntualment els 200 mm en algunes zones del litoral nord de València o litoral sud de la província de Castelló. Demà a migdia o vesprada la pluja anirà parant i deixarà un dia prou tranquil.

I LA PRÒXIMA SETMANA MÉS INESTABILITAT ⛈️⛈️⛈️⛈️

I és que la pròxima setmana també podrà vindre carregada de bombo amb nous episodis de tempestes intenses i que vorem com van desencadenant la situació cap a finals de la pròxima setmana perquè és veuen tendències molt inestables als models.

De moment molta precaució hui i anem a estar ací pendents de qualsevol actualització dels models i qualsevol novetat. Fins després.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando