Per Nando

17/09/2022

ACTUALITZACIÓ!!! ATENCIÓ PERQUÈ PODEN CAURE FINS A 200MM ????⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats
Satèl·lit
Precipitacions Font Avamet

Benvinguts de nou,ja hem tingut el creixement de tempestes aquesta vesprada com podeu vore en la imatge del satèl·lit i que han produït una forta tempesta sobretot a Villena que ha deixat fins a 50 mm en molt poc de temps i ràfegues de fins a 90 km/h.

AÇÒ NO ÉS RES,EL RADAR EXPLOTARÀ ESTÀ NIT.⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Model Harmonie
model Arome
Avisos Aemet.

Amb els models actualitzats no puc més que pensar que entre esta nit i demà mati se pot liar i grossa en punts de la Plana Baixa,el Camp de Morvedre,Camp de Túria,les Hortes i inclús la Ribera. Recorde que en estes zones estem en avís taronja a partir de les 12 de la nit.

FICARAN AVÍS ROIG????????

El mapa de simbols que ha creat Meteopoble serveix per a esta nit I demà mati. Al meu pensar el radar començarà a explotar sobre les 2 de la matinada que començarà a ploure de valent en molts punts del litoral del nord d’Alacant,València I Castelló. El moment més crític trobe que serà a partir de les 6-8 del mati que és quan en més força podria caure l’aigua en el sector que apunte amb la fletxa i que no descarte que s’acumulen fins a 200 mm o més.Encara que com dic el risc el tindrem en tot el litoral desde el nord d’Alacant fins a la província de Castelló.

La pregunta es: Activaran algun avís Roig? Jo pense que es molt probable que en aquestes zones que he marcat tindran un potencial prou elevat per a posar eixe avís unes hores.

Per tant i abans d’acabar el dia de hui demane precaució a l’hora de creuar rius i rieres.

Demà a la matinada estic amb vosaltres contant l’última hora. Gràcies i precaució!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando