Per Nando

16/09/2022

TEMPESTES ARA,CAP DE SETMANA I TAMBÉ LA PRÒXIMA SETMANA,VA DE BO⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️???????

Meteo

Destacats
precipitacions hui. Font Avamet

Benvinguts de nou,tempestes que creixen amb força i deixen fortes precipitacions sobretot a comarques del nord Català i les Illes Balears. Atenció a esta nit a les Illes Balears perquè encara tronara amb molta força. Com veieu ací també hem tingut tempestes però molt localitzades i sobretot concentrades al sud.

ATENCIÓ DEMÀ LA NIT I DIUMENGE PEL MATÍ ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

model Arome demà nit i mati Diumenge

Els models mesoescalars continuen donant molta pluja pel litoral entre demà la nit i diumenge pel matí, no descarte precipitacions de més de 100 mm. De moment Aemet activa avis groc a partir de de demà la nit per eixes precipitacions,però estic de ben segur que pujaran el nivell taronja en algunes comarques en les pròximes hores. Pareix que desde la Marina fins l’Horta poden arreplegar un bon grapat de litres i inclús Diumenge l’est de la Vall d’Albaida podria veures afectada. Diumenge de vesprada sembla que la pluja començaria a remetre,però açò ho anirem afinant demà.

LA PRÒXIMA SETMANA TAMBÉ SEMBLA QUE SERÀ FORÇA TEMPESTUOSA⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

I també pendents de la pròxima setmana perquè sembla que vol vindre caracteritzada per un Anticicló entre França i les Britàniques aportant vent humit,això junt amb aire fred en alçada pot produir que esclaten de nou les tempestes,situació que anirem afinant els pròxims dies.

Mallorca aquest mati
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando