Per Nando

16/09/2022

AVÍS TARONJA PER TEMPESTES I CAP DE SETMANA REBOLICAT⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats
Font Avamet.

Bon dia!!! Observeu al satèl·lit com ahir es van complir les previsions i creixien tempestes per la província de Castelló I Catalunya que deixaven alguns ruixats. Ací dalt teniu alguns registres de precipitació de la província de Castelló extretes de les dades d’Avamet.

ATENCIÓ HUI A LES TEMPESTES SOBRETOT A CATALUNYA I BALEARS.

Molta atenció hui a les tempestes especialment a les Illes Balears i les comarques de més al nord de Catalunya,allí Aemet activa avis taronja per precipitacions que poden superar fins els 50 mm en una hora i inclús tenim perill de fortes pedregades. Al nostre territori ens trobem en avís groc per aquestes tempestes que podran afectar les comarques del sud de València I nord d’Alacant I inclús algun punt de la província de Castelló. No tronarà a tots els llocs,però allà on es formen podran tindre certa foça i deixar ruixats localment forts.

CAP DE SETMANA VARIABLE ?????????

Demà ens despertarem amb un oratge prou tranquil,de vesprada inclús es podrà formar alguna tempesta pel sud del territori,però atenció perquè de cara la nit de dissabte fins diumenge a migdia podran entrar precipitacions de mar cap a terra i afectar algunes comarques del litoral. En general seran dèbils,però de forma local i en punts del nord de la Safor o la Ribera no descartem que siguen puntualment molt fortes. Caldrà seguir els models mesoescalars.

I LA PRÒXIMA SETMANA?

Continuarem amb un oratge rebolicat amb el predomini del llevant i possibles tempestes locals de vesprada fruit de l’aire fred que tindrem en capes altes i caldrà seguir els models per vore com evoluciona.Però ara centrem-se en hui i el cap de setmana que també serà rebolicat i en ganes de fer-me treballar. Fins la vesprada.

Seguimeeeeeeent.

Mari Carmen Feases. Xirivella el passat dilluns.
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando