Per Nando

16/09/2022

ATENCIÓ TAMBÉ DEMÀ LA NIT I MATI DE DIUMENGE ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou. Aemet de segur que començarà a traure avisos per a demà la nit i diumenge de mati a les zones més litorals del sud de Castelló,València I inclús el nord d’Alacant. El vent de llevant farà de les seues i els models mesoescalars ja comencen a vore que per estes zones podran caure de manera localitzada precipitacions de més de 100mm en apenes 12 hores. Com vos dic Aemet començarà a moure avisos per a estes zones en breu.

De moment està vesprada tempestes molt fortes a Catalunya Balears i puntualment fortes però molt locals al territori Valencià. Però demà la nit i diumenge de mati podrien ser inclús torrencials a comarques com l’Horta,la Ribera,la Safor I inclús la Marina Alta.

Per tant seguiment i intentaré informar de nou aquesta vesprada.

PD: Mentres escrivia el post acaben d’activar l’avís s quasi tot el litoral Valencià per pluges a partir de demà la nit. Tots pendents???????????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando