Per Nando

15/09/2022

CONTINUAREM AMB INESTABILITAT I LA PRÒXIMA SETMANA POT ANAR A MÉS ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats
Satèl·lit

Bon dia,borrasca que apenes es deixa notar per la península I ací a casa nostra ens trobem pràcticament lliure de nuvolositat. Però tant hui com demà de vesprada encara vorem algunes tronades alguns llocs del territori.

PAREIXIA QUE TINDRIEM TRANQUILITAT,PERÒ NO SERÀ AIXÍ.

HUI

Avisos hui.
mapa simbols hui.

Pareix que l’aire fred que tenim en altura farà que la inestabilitat continue en el Mediterrani amb tempestes de vesprada i localitzades però puntualment fortes. Hui toca a la part del Pirineus Catalans i Catalunya Central i també les Illes de Mallorca i Menorca i l’interior nord de la província de Castelló. A la resta sol i núvols,les temperatures prou més suportables que la setmana passada.

DEMÀ

Demà sembla que les tempestes es desplaçen al sud del territori Valencià,unes tempestes que apareixeran a partir de migdia-vesprada i seran puntualment fortes. Afectaran sobretot comarques com la Marina,La Vall d’Albaida,el Comtat,L’Alcoià…… Atenció també a les Illes Balears i el litoral nord de Catalunya perquè també tindran la seua ració de tempestes.

CAP DE SETMANA AMB LLEVANT I PRECIPITACIONS LITORALS

El cap de setmana el llevant farà que s’acumulen núvols i probablement deixen ruixats cap al sud del territori el dissabte;no descarte també alguna tempesta per l’interior. Diumenge encara es reforça un poc més el vent de llevant I per tant la probabilitat de precipitacions pel litoral de tot el territori Valencià també augmenta un poc,ruixats que en general seran dèbils I localitzats,però que no descarte puguen ser puntualment forts.

ATENTS PRÒXIMA SETMANA ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

A partir de dimarts sembla que el vent de llevant es farà més persistent gràcies a l’anticicló Britànic,això junt amb la possibilitat d’una baixeta i aire fred en alçada podria fer que la pluja es podria fer més persistent i general i podria ploure de mar cap a terra. La possibilitat la veuen tant el model Europeu com l’Amèrica i tinc posades les esperances en esta nova situació perquè eixa posició de l’anticicló pot donar molt de joc.

Ara de moment si que espere que no comenceu,ací no ha plogut,no tenia que ploure? De moment sols parlem de tempestes I precipitacions molt localitzades fins el pròxim dimarts. Després cal seguir les actualitzacions perquè sembla que per fi la pluja podria afectar a bona part del territori.

Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando