Per Nando

14/09/2022

MENUT SISTEMA CONVECTIU S’HA FORMAT HUI!!!⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou,fixeu-vos en l’imatge del Satèl·lit i observeu com de les tempestes de Catalunya s’acabat formant un SCM ( sistema convectiu de mesesoescala) que acabat afectant tot el litoral Frances i que ha deixat molta pluja per aquella zona aquesta matinada i mati. La sort que han tingut es que ha creuat molt de pressa. Ací estos sistemes els associem en situacions de Gota Freda i el més perillós es que solen quedar-se estacionaris i donant molts problemes.

PERÒ QUE ENS ESPERA A NOSALTRES?

Hui un dia molt núvolos hem tingut,però que apenes ens han deixat precipitacions. Demà tindrem tempestes per l’interior nord i que podran ser localment fortes,a la resta esperem un oratge més tranquil. El cap de setmana baixen els termòmetres i els núvols seran més abundants al litoral sobretot del sud de València I nord d’Alacant on podrem tindre algunes precipitacions dèbils.

TENDÈNCIES ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Els models continuen veient una nova situació de precipitacions a partir del pròxim dimarts i que aquesta vegada seria produïda per aire fred en alçada i un vent de llevant més persistent. Aleshores cal seguir aquesta tendència per vore con van comportant-se els pròxims dies els models meteorològics i així anirem afinant en les diferents publicacions.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando