Per Nando

14/09/2022

CONTINUA LA INESTABILITAT I LES TENDÈNCIES PROMETEN, PLOURÀ??⛈️?⛈️?⛈️?⛈️?⛈️?⛈️

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Per tercer dia consecutiu tenim la Borrasca centrada a l’ oest peninsular,justet hui la tenim davant les costes de Galícia ,però molt més desdibuixada que les passades jornades.

Font Avamet.

Com estava previst ahir les tempestes varen afectar a la província de Castelló,això sí varen afectar més a l’interior del esperat. Així i tot varen superar els 40 mm, com els 66 mm a la Puebla de San Miguel,els 46 mm de Benassal o els 42 mm de Rosell.

CONTINUA PLOVENT.

Radar precipitacions.
model Arome

Be,continua plovent de manera molt dèbil i anecdòtica,les precipitacions hui se centren al sud,mirant l’última eixida del model Arome poc cal esperar el dia de hui,inclús les tempestes que es preveien al sud sembla que finalment no es produiran.

PREVISIÓ PROXIMS DIES

Demà i divendres tindrem més estabilitat,però demà encara podrà quallar alguna tempesta molt localitzada a l’interior nord de vesprada i com a novetat el divendres encara baixaran més els termòmetres. El cap de setmana el vent de llevant es deixarà notar més i per tant tindrem més nuvolositat quan més al litoral i probabilitat d’alguns ruixats dèbils,però que podrien ser localment moderats,això si parlem de ruixats molt irregulars i per tant vull dir que no plourà a tots els llocs.

TENDÈNCIES PRÒXIMA SETMANA

previsió pluges Europeu pròxima setmana.

Aquesta setmana el canvi de tendència s’ha complit en major o menor mesura,esperàvem més aigua en un principi,però hem tingut inestabilitat I baixada de termòmetres. Ara bé,la pròxima setmana de nou es torna a insinuar una situació inestable amb el vent de llevant com a protagonista. Una situació inestable que caldrà seguir l’evolució,perquè els models insisteixen en bloquejar l’anticicló sobre França o les Illes Britàniques i això és bo per als nostres interessos. Esperem que al final qualle algun episodi més important que aquesta setmana,perquè molts ens hem quedat en un pam de nas.

Anirem avançant més tots els dies,com sempre.

Fins la vesprada.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando