Per Nando

13/09/2022

I HUI DE NOU AVÍS PER TEMPESTES ?????????

Meteo

Destacats
satèl·lit
radar precipitacions

Bon dia,de nou mirem satèl·lit i radar i tenim molta nuvolositat al damunt que inclús està deixant alguna gota esporàdica i molt dèbil arreu del territori,com dic ara mateix coses molt poc importants.

ATENCIÓ HUI A LES TEMPESTES ??????

Avisos Aemet
mapa simbols hui.

I de nou a partir de migdia tindrem que estar ben pendents de les tempestes que afectaran més comarques del nord de València,Castelló I Catalunya que les produïdes ahir,tempestes que per allà on pasen poden ser localment fortes,però seran de curta durada.

mapa simbols demà

Demà per contra les tempestes es podrien concentrar més cap a la província de València i ser localment fortes. La línia d’inestabilitat que afectarà hui més cap al nord anirà baixant durant la pròxima matinada cap al sud I afectarà sobretot demà el nord d’Alacant I sud de València i inclús podria afectar la part més oest de les Illes Balears.

El dijous millora la situació meteorològica,però entre divendres I diumenge de nou podrà augmentar la nuvolositat a causa del reforçament del vent de llevant I que podria deixar alguns ruixats per el litoral del territori Valencià.

Els models i les seues tendències ens mostren que la pròxima setmana predominara l’anticicló Britànic i tindrem algo d’aire fred en alltura i vent de llevant,per tant podria continuar el risc de ruixats irregulars al nostre territori. Si qud sembla que les temperatures que baixen esta setmana es mantindran amb eixa baixada la pròxima setmana.

Se’n va la calor i continuarà l’oratge variable I rebolicat.

Fins la vesprada.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando