Per Nando

13/09/2022

COMENCEN A CREIXER TEMPESTES MÉS POTENTS??????????

Meteo

Destacats
Satèl·lit
radar pluges

Benvinguts de nou,de moment ruixats intermitents els que han creuat arreu del nostre territori i que han deixat ruixats insignificants,però els models insisteixen en què una línia de tempestes més actives creuarà les pròximes hores per l’interior de València I la província de Castelló. Com veieu al radar comencen a créixer nuclis més actius per Castella la Manxa i Aragó i que probablement porten direcció nord del territori Valencià. Estarem pendents.

DEMÀ TEMPESTES LOCALS AL SUD

Demà serà un dia molt paregut al de hui,però sembla que les tempestes podríen afectar de manera molt localitzada punts de la Marina,Vall d’Albaida o comarques del voltant. Tempestes molt locals com he dit,però que no descartem que puguen caure amb força.

CAP DE SETMANA ☁️☁️☁️☁️???????

Dijous i inclús divendres tindrem dies més tranquils,però no descartem alguna gota molt aïllada i poc important. De cara el cap de setmana el vent de llevant acumularà nuvolositat que podria deixar alguns ruixats dèbils o moderats pel litoral del nostre territori.

TENDÈNCIES

La pròxima setmana continuarem amb un patró de llevant gràcies al potent Anticicló que es situarà sobre les Illes Britàniques i farà aportar nuvolositat. Això si de moment sense cap situació de pluges generals i generoses a la vista. Les temperatures aniran baixant poc a poc dia darrere dia,així que paciència.

Però ara continuem pendents de les tempestes de hui I demà,però com he dit abans no parlem de tempestes generals.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando