Per Nando

12/09/2022

TEMPESTES APUNT D’ENTRAR AL NOSTRE TERRITORI I QUE CONTINUARAN ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Bona vesprada,la Borrasca i antic Huracà Danielle ara mateixa es troba un poc més al sud de les costes de Portugal que aquest matí. Des d’ahi ens va enviant molta nuvolositat i observant també el radar comença a entrar una línia de tempestes per l’interior nord de València I que també afectarà l’interior de la província de Castelló. Així que atents a eixes zones perquè les tempestes poden ser localment fortes.

DEMÀ MÉS INESTABILITAT QUE HUI⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Demà Aemet amplia l’avís groc a tota la província de Castelló I interior de la província de València i bona part de Catalunya per tempestes que de nou entraran per l’interior i que podran afectar punts de la costa d’aquestes zones,també molta atenció perquè podran tindre certa intensitat. Dimecres sembla que podria ser la zona sud de València la més afectada per estes tempestes,cosa que també anirem seguint. Dijous millorarà la situació,però sembla que a partir de divendres i amb el reforçament del vent de llevant entraran pluges de mar cap a terra que podran deixar ruixats localment forts a les zones més litorals del sud de València I nord d’Alacant. De nou diumenge tindriem una milloria. Tot estos dies vindran acompanyats per una baixada gradual dels termòmetres que aniran per fi deixant-nos respirar.

TENDÈNCIES ?☁️☁️☁️☁️?⛈️??☀️

Les tendències es mostren que a partir del pròxim cap de setmana un potent Anticiclò vindrà a situar-se entre les Britàniques I Centre-Europa i això afavorirà un canvi de patró amb llevants més marcats. Com ja he dit este matí la Borrasca ex Danielle anirà difuminant-se durant finals de setmana I per tant no patirem cap temporal a curt termini,però caldrà seguir la nova posició de l’anticicló per vore si acaba quallant algo de cara la pròxima setmana.

Ara toca seguir les tempestes entre hui I dimecres perquè allà on caiguen ho faran amb força. Seguimeeeeeeent ☺️☺️?

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando