Per Nando

12/09/2022

AVÍS GROC PER TEMPESTES,QUE PASSARÀ AMB LA DANA A PARTIR DE DIVENDRES? ⛈️?⛈️?⛈️?⛈️?⛈️?⛈️

Meteo

Destacats

Bon dia!!!! Ja tenim la Borrasca davant les costes de Portugal i des d’ahi va enviant nuvolositat abundant a tota la península ibèrica,una borrasca que seguirem el seu moviment els pròxims dies. Inclús fa unes hores ha deixat algunes dècimes de precipitació en algunes comarques de la província de València.

model Arome pròximes hores.
Avisos Aemet.

Primers avisos activats al nostre territori que se centren a l’interior de València I Castelló que es on sembla que tant hui com demà i dimecres és podran produir tempestes que podran ser localment fortes,a la resta del territori Valencià de caure alguna gota serà molt poca cosa,els fronts vindran molt desgastats a casa nostra. Això si tindrem dies molt núvols i les temperatures començaran a baixar a partir de demà. Aragó sembla que se’n pot portar la Palma d’ aquesta Borrasca i allí molta atenció perquè les tempestes podran deixar-se notar i molt.

I QUE PASSARÀ AMB LA DANA EL CAP DE SETMANA?

I el cap de setmana cada vegada va cobrant més força la difuminacio de la Gota Freda que sembla que al creuar la península anirà desapareguent,per tant és redueix i molt la possibilitat de tindre un temporal cap a finals de setmana. Això si,l ‘Anticiclò Britànic es reforçarà enviant llevant I deixant pluges que podran ser intenses al litoral i prelitoral del territori Valencià. Aquest Anticiclò farà cambiar el patró atmosfèric i encara baixaran més les temperatures i obrirà les portes a la possibilitat de més inestabilitat a llarg termini.

Per tant ahir anunciàvem la possibilitat d’un episodi de pluges torrencials,però amb els mapes de hui aquesta possibilitat és veu molt reduïda. Així ho veig hui I així vos heu conte amb la veritat per davant. Però com sempre anem seguint-ho perquè amb estes situacions tot pot canviar de nou.

Fins la vesprada.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando