Per Nando

11/09/2022

TOTS PENDENTS DE LA INSINUACIÓ DELS MODELS I UN POSSIBLE TEMPORAL DE PLUGES????⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats
Satèl·lit
model Arome

Benvinguts de nou, a l’espera del canvi d’oratge que començarem a notar demà i sobretot el dimarts a causa d’una borrasca que com veieu al satèl·lit ja es troba a les portes de l’oest peninsular,una borrasca que es l’antic Huracà Danielle. Bé demà ja tindrem més nuvolositat arreu del territori i podran creixer de vesprada algunes tempestes al llimit de l’interior nord de València i Castelló. Dimarts començarà eixa baixada tan esperada de temperatures que arribarem a notar més de cara el pròxim dimecres. Esperem dies prou núvols i amb precipitacions irregulars que podran ser en forma de tempesta. No plourà a tots els llocs,ni a tot hora,així que de moment no estaríem parlant d’una situació de pluges generals.

ATENCIÓ A PARTIR DE DIVENDRES/DISSABTE ????⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Amb oratge variable continuarem fins divendres/dissabte. A partir d’ahi la situació és pot complicar molt més amb el pas d’una xicoteta Gota Freda que sembla que vol creuar pel sud peninsular. Això i junt amb l’anticicló Britànic reforçaran també el llevant. Aleshores podríem tindre 3 tres ingredients per a pensar en un episodi de pluges torrencials. Llevant +aire fred en altura I un Mar Mediterrani a 28°C.

Al meu pareixer i mirant els últims models serà molt complicat fer un pronòstic d’on plourà més o inclús tindrem llocs on ens quedarem decepcionats i no vorem ni ploure,però a dia de hui el sud del territori Valencià,Múrcia i Almeria tenim les majors paperetes de vore un episodi de pluges molt importants a partir del pròxim cap de setmana.

Però la gotets freda encara ballarà molt i ens farà ballar també a nosaltres molt el cap. Anem a viure una situació molt complexa que de segur que fins a 24-48 hores abans no sabrem el que podrà passar amb exactitud.

Toca patiment i seguiment.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando