Per Nando

11/09/2022

MOLT PENDENTS D’UN POSSIBLE EPISODI DE GOTA FREDA ?????⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Meteopoble a partir de hui va a tindre molta feina seguint models. El perquè? Es que fa varies eixides de que tenim la possibilitat d’entrar en un episodi de pluges torrencials al litoral Mediterrani a partir del pròxim divendres/dissabte. Abans d’açò tenim una línia d’inestabilitat entre dimarts I dimecres que portarà algunes tempestes i baixada important de les temperatures. Però atenció per on puga creuar la Gota Freda a partir de dijous perquè a dia de hui sembla que podrà portar problemes algun punt del Mediterrani I sembla que el sud-est te a estes hores les majors paperetes. Els models insisteixen en creuar-la pel golf de Cadis cara al Mediterrani,una situació idònia de pluges abundants al nostre territori.

Queda molt,però si en 48 hores els models eixen amb les mateixes configuracions ens haurem de pendre seriosament un possible temporal de pluges molt intenses que caldrà afinar cap a on van dirigint la grossa.

Esta vesprada ampliem informació. Esteu atents!!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando