Per Nando

10/09/2022

VA AGAFANT FORÇA DANA I LLEVANT PRÒXIMA SETMANA ?????⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Algunes precipitacions estan caient ara pel litoral sud de Tarragona i nord de la província de Castelló,els models ho tenien previst i com també tenen previst que esta vesprada tinga’m tempestes a l’interior nord de la província de Castelló,però disculpeu que desde fa uns dies estem centrats en la inestabilitat de la pròxima setmana.

EX HURACÀ DANIELLE

precipitacions primers dies pròxima setmana

I com venim anunciant fa uns dies a partir del pròxim dilluns comença un canvi d’oratge que possiblement obrirà les portes a inestabilitat més acusada. Com veieu als mapes la Borrasca ( antic Huracà Danielle) s’acostarà cap a l’oest peninsular a partir del pròxim dilluns,inclús cap a últimes hores del Dilluns podríem vore caure alguna gota al nostre territori. A partir de dimarts creix el risc de tempestes i començaran a baixar les temperatures,seran tempestes molt irregulars,però podran ser localment fortes i afectar sobretot a la província de València i Castelló i interior de Catalunya.

ATENTS A LA DANA,LLEVANT I ANTICICLÒ BRITÀNIC

acumulats precipitacions pròxima setmana
precipitacions finals de setmana

Molt pendents també la resta de setmana. A partir de dijous i sobretot de cara el cap de setmana les tendències ens mostren un reforçament de l’ Anticiclò Britànic i la Dana continuarà centrada per la península. Amb eixa configuració que van mostrant els models ara mateix per al proper cap de setmana parlariem d’una situació molt inestable amb pluges més generals,persistents i que inclús podrien portar problemes. De moment de dilluns a dimecres ho tenim prou clar,per això ara cal seguir esta tendència que si es confirma portaria molt més moviment del que portarà l’episodi d’inici de setmana.

Va de booooo. Seguimeeeeeeent ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando