Per Nando

10/09/2022

SETMANA MOLT PENDENTS DE L’ORATGE I LA DANA??????⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats
Precipitacions dimarts/dimecres

Benvinguts de nou,comencem a ficar-se nerviosos davant les últimes eixides que ens han mostrat els models,però de moment anem agafar-ho en calma. Primer que res anem a primer episodi de pluges que començarà dimarts i també ens afectarà el dimecres. La Dana es situarà a l’oest peninsular,però des d’ahi ens enviarà prou inestabilitat per a que puguen produir-se fortes tempestes al nostre territori,de moment no estem parlant de cap situació perillosa,però les tempestes podran ser puntualment molt intenses I per tant caldrà seguir-les de ben aprop. Per fi i se que tots estàveu esperant-ho baixaran les temperatures deixant un ambient més fresquet i agradable.

ARA VE LO COMPLICAT. QUE FARÀ LA GOTA FREDA?

Els models van insistint desde ahir en què la Gota Freda podrà desplaçar-se pel golf de Cadis cap al Mediterrani de cara divendres/dissabte pròxima setmana I que junt amb un Anticicló centrat sobre les Illes Britàniques podria afavorir l’entrada del vent de llevant,si tot això acaba confirmant-se parlaríem d’un còctel explosiu i d’un episodi perillós de Gota Freda.

Amb l’eixida del model Europeu d’aquest mati ens insinua que la situació de produir-se seria d’un alt potencial per a veure pluges torrencials I persistents. Però açò queda molt lluny i de moment no podem dir que vaja a produir-se. Damunt la Gota Freda es molt menuda i encara farà més difícil la seua ubicació i ens portarà de cap.

Per això mateix que millor que Meteopoble per anar veient la seua evolució i vore si acaba confirmant-se un episodi de pluges torrencials al litoral Mediterrani.

Ens esperen dies intensos i com sempre dic anem a fer Seguimeeeeeeent. Va de booooo⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️?????????????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando