Per Nando

9/09/2022

DANA,POSSIBLE ANTICICLÓ BRITÀNIC,SETEMBRE MOGUDET???⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou,els models ens mostren que almenys anem a tindre molta feina a partir de dilluns. Com veieu a la imatge el dilluns s’acosta la Borrasca per l’oest peninsular,això farà que comence a créixer la inestabilitat de oest a est de la península i ja podríem tindre les primeres precipitacions a última hora del dia al nostre territori. Dimarts i dimecres començarem a patir una baixada notable de les temperatures fruit de l’aire fred en alçada que començarà agranar tota la península,esperem oratge molt variable amb risc de ruixats I tempestes més probables a la província de València I Castelló,però sense descartar que puguen afectar a qualsevol punt. Les tempestes podran ser localment fortes.

ATENCIÓ A LES TENDÈNCIES ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Els models comencen a intuir que el Anticiclò Britànic es podrà reforçar a mesura que avance la pròxima setmana I possiblement acabe per entrar llevant al nostre territori,això junt amb la Dana que sembla que quedarà estacionaria a la península podria afavorir la possibilitat de que la inestabilitat cap a últims de setmana es podria centrar cap a tota la façana Mediterrània.

Els meus ulls observen i a partir de dilluns ve moviment i sembla que podria anar a més els dies veniders,situació complexa però que la posició dels grans centres d’acció en els models a llarg plaç en fa pensar que el que queda de setembre ve amb ganes de moviment.

Ho seguim? Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando