Per Nando

9/09/2022

DANA: ES CONFIRMEN LES TEMPESTES A PARTIR DE DILLUNS/DIMARTS?????⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Evolució a seguir exhaustivament este cap de setmana amb els models mesoescalars. I tots amb els ulls ficats en una Dana que vindrà a situar-se a l’oest peninsular i que des d’ahi ens enviarà a partir de dilluns cap a última hora prou inestabilitat per a que es formen tempestes al nostre territori. Una inestabilitat que continuarà dimarts i dimecres. Sembla amb les últimes eixides dels models que el dia més tempestuós podria ser dimecres,però els models van canviant molt i tenim que seguir-ho minut a minut.

Ací teniu l’acumulat del model Europeu i del model Americà per a la pròxima setmana,no hi ha que fer massa cas als acumulats,però si que ens dona una idea de on plourà més de la península. Atenció Aragó i oest i centre peninsular que sembla que les pluges poden donar que parlar. Però no serà fins diumenge o dilluns amb els models mesoescalars on podrem afinar més eixes probables tempestes al nostre territori

QUINA EVOLUCIÓ TINDRÀ LA DANA A PARTIR DE DIMECRES?⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

La tendència que ara mateix marca el model Americà a partir de ultims de la pròxima setmana és la possibilitat de que la Dana/Vaguada creue la península, a més podríem tindre un reforçament de l’anticicló Britànic que podria afavorir l’entrada del llevant,per tant cap la possibilitat de que la inestabilitat podria continuar a casa nostra.

Però tot això són tendències que anirem afirmant dia darrere dia. El que si que es confirma es la inestabilitat que tindrem de dilluns a dimecres amb tempestes irregulars i la baixada de termòmetres a partir de dimarts !!!!Sembla que Setembre te ganes de marxa!!!!

Fins la vesprada.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando