Per Nando

8/09/2022

DANA: SITUACIÓ TEMPESTUOSA PRÒXIMA SETMANA ????⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Tots pendents del canvi d’oratge important que patirem a tota la península a partir del pròxim dilluns. Situació a seguir perquè els models també van canviant l’ubicació de la Dana per a la pròxima setmana i inclús intueixen un Anticicló a les Illes Britàniques que vorem com actua de cara al nostre territori.

De moment sembla que les majors precipitacions es donaran sobretot a l’oest peninsular,però ATENCIÓ!!!! Entre dilluns i dimarts perquè ens creuarà una línia d’inestabilitat que deixarà ruixats i tempestes forts o molt forts al nostre territori,Catalunya I França. Situació que anirem definint millor en els models mesoescalars a partir d’últimes hores de dissabte o el diumenge.

L’evolució posterior a dimarts és incerta,perquè ahir els models veien un reabsorviment de la Dana I hui la deixen estacionaria fins dimecres a l’ oest peninsular I un Anticicló Britànic,per a desprès creuar per la península en forma de vaguada i deixant tempestes irregulars a tota la península. Per tant cal seguir les pròximes eixides per vore com van encaminant l’embossament d’aire fred perquè dependrà on acabe situant-se per per parlar de més o menys inestabilitat al nostre territori.

En resum,no tenim res clar. Fins la vesprada

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando