Per Nando

8/09/2022

ACTUALITZACIÓ DANA!!!! MOLT ATENTS A LES PREVISIONS ELS PRÒXIMS DIES ?????⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou,anem anar de cap els pròxims dies I així ens ho estan mostrant els models. Com veieu a la imatge de dalt una borrasca que serà el ex Huracà Danielle vindrà a situar-se a l’oest peninsular a partir del pròxim dilluns,els models la van ubicant cada vegada més al sud,però amb eixa posició les tempestes començaran a l’oest peninsular I acabaran agranant la façana Mediterrània a últimes hores de dilluns. Tempestes que podran ser localment fortes i que també ens afectaran dimarts i dimecres. Tindrem que estar atents perquè aquestes tempestes podran donar problemes en alguns punts de la península I sense descartar el nostre territori,situació que anirem seguint desde ací.

SEMBLA QUE LA DANA CONTINUARÀ ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Les últimes eixides encara fan més complexa la situació a partir de dimecres,perquè ara els models ens mostren que la Dana continuaria a l’oest peninsular I amb tendència de anar moguent-se cap a l’est. Això junt amb un Anticicló cap a les Illes Britàniques. Que vull dir en això? Vull dir que si la Dana acaba creuant a partir de dimecres i coincideix en algun moment amb l’entrada de vent marítim la situació és podrà tornar molt més inestable a casa nostra.

En resum,a partir de dilluns canvia l’oratge amb ruixats i tempestes al nostre territori i mínim fins dimecres,a partir d’ahi caldrà seguir les previsions perquè podrà seguir la inestabilitat en més o menys mesura i també patiriem una baixada important de les temperatures.

Com veieu les previsions per a la pròxima setmana venen carregades de bombo I Meteopoble anirà informant diariament de les novetats.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando