Per Nando

7/09/2022

SEGUIMENT RESTES HURACÀ DANIELLE ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️??????????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Actualitzem els models de cara el canvi d’oratge que patirem a bona part de la península la pròxima setmana a causa de les restes de l’huracà Danielle que a nosaltres ens afectarà en forma de vaguada o Dana ( no està clar encara). Les últimes eixides mostren que la posició de l’aire fred en alçada farà que la màxima inestabilitat se centre a l’oest,centre i sud peninsular on les tempestes podran ser molt intenses a partir del pròxim dilluns i de segur donen algun problema. Ací a casa nostra també podrem tindre alguns ruixats però en principi sembla que no serien gran cosa. De totes formes la situació encara no està definida i poden haver-hi canvis.

EVOLUCIÓ DANA/VAGUADA ⛈️?⛈️?⛈️?⛈️

Però en estes situacions cal seguir l’evolució dia a dia,perquè la pròxima setmana vindrà caracteritzada per eixa vaguada o possible Dana que vorem que fa els dies posteriors a Dilluns. En l’última eixida el model Americà creua la vaguada per tota la península I per tant estarem pendents perquè de segur que a partir de dimarts i fins divendres de la pròxima setmana podriem tindre alguna situació de tempestes molt intenses al nostre territori. La pròxima setmana continuarà fent calor,però sembla que podria refrescar de cara finals amb l’entrada més clara d’eixa vaguada cap a nosaltres.

Si que sembla que de moment no anem a parlar de cap situació de Gota Freda que puga portar un episodi problematic de pluges torrencials I persistents a casa nostra,però com sempre dic ulls oberts i Seguimeeeeeeent.

Fins la vesprada amb l’última actualització dels models.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando