Per Nando

7/09/2022

ACTUALITZACIÓ!!! DANA I DESPRÉS VAGUADA PRÒXIMA SETMANA ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou,última eixida dels models i per tant actualitzem el que podrà passar la pròxima setmana. A partir de últimes hores de diumenge i dilluns un embossament d’aire fred vindrà a situar-se a l’oest peninsular,aquesta Dana serà les restes de l’huracà Danielle. Bé doncs en el seu situament farà que la inestabilitat siga prou acusada en tot el centre,oest,nord-oest i sud-oest peninsular on les tempestes podran ser fortes o molt fortes. Ací podrem tindre algun ruixat residual però en principi poca cosa.

EVOLUCIÓ A VAGUADA⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

A partir de dimarts si que sembla que pot créixer la inestabilitat al nostre territori. Tot això sembla que la Dana serà reabsorvida per la circulació general i començarà adintrar-se per la península una vaguada que farà créixer la inestabilitat sobretot de cara la vesprada amb tempestes que podran ser fortes. Aquest aire fred sembla que ens acompanyaria varios dies i per tant podem dir que a partir de dimarts el creixement de vesprada de tempestes intenses podria ser la tònica al nostre territori. Unes tempestes que podran ser molt intenses i podran donar que parlar.

Però vull tranquilitat perquè no estem parlant en cap moment d’un episodi de Gota Freda que puga donar pluges catastròfiques i generals,més bé el que es veu per a la pròxima setmana es una situació típica de finals d’estiu amb tempestes de vesprada.

Així i tot caldrà seguir les diferents eixides dels models perquè el mínim moviment de la Dana o Vaguada pot trastocar totes les previsions.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando