Per Nando

6/09/2022

ELS MODELS APOSTEN PER UNA PRÒXIMA SETMANA MOLT TEMPESTUOSA ?????⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou,situació força interessant la que van veient els models de cara la pròxima setmana,serà una configuració per anar seguint dia a dia I tot vindrà de la ma d’una possible Dana o Vaguada que seran les restes de l’huracà Danielle i que sembla que acabaran creuant la península. Per tant amb l’última eixida del model Americà serà a partir del pròxim dilluns quan la inestabilitat vaja a més a tot el territori penínsular. Les tempestes es mouran d’oest a est i acabaran per afectar també el territori Valencià,Catalunya I pot ser que també les Balears,tempestes que podran ser molt intenses o inclús severes en alguns llocs al llarg de la península i que anirem veient els pròxims dies.

A dia de hui sembla que la inestabilitat continuaria els dies posteriors amb la possibilitat de que l’aire fred quede damunt de nosaltres.

En resum,sembla que van confirmant-se els canvis a partir de dilluns,falta acabar de definir si finalment serà una Dana o Vaguada i també anar veient cap a on es mou perquè podríem parlar de tempestes més o menys intenses cap a la nostra zona a partir de dilluns. Però si que va aclarint-se que pareix que anem a tindre moviment i del bo i anem a estar força entretinguts.

Fins demà ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando