Per Nando

6/09/2022

ATENTS A LA POSSIBILITAT DE LA PRIMERA DANA DE LA TEMPORADA ?????⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Abans que res comencem pel dia de hui en què Aemet de nou ens posa en avís groc per màximes que podran superar de nou els 38°C a les comarques més centrals i del litoral de València i sud d’Alacant. La setmana es presenta prou tranquila meteorològicamemt parlant i per això ens anem a centrar els pròxims dies en el que puga passar la setmana pròxima.

POSSIBLE DANA A LA VISTA⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Com vaig començar anunciar ahir sembla que a partir de dilluns podrem patir un canvi prou significatiu de l’oratge a bona part de la península i que també podrà afectar el nostre territori. Tot a causa de la possibilitat de que una Dana ( embossament d’aire fred en altura) es puga situar a l’oest peninsular. Com he dit a primers de setmana els models veuen eixa Dana situada sobre Portugal o Galícia i això farà que de nou tinga’m una situació prou tempestuosa a bona part de la península i que també podrà afectar al nostre territori. A més sembla que les temperatures baixarien de manera generalitzada.

Com sempre en estes situacions caldrà seguir els models dia darrere dia perquè la seua ubicació final parlarà de zones més o menys afectades de la península. A més de moment ens haurem d’esperar uns dies per poder confirmar aquesta tendència. I també caldrà seguir de ben aprop la seua possible evolució durant la pròxima setmana per anar veient si pot acabar en una situació més inestable en la façana Mediterrània. Vull recalcar a tot el món que Dana no és sinònim de pluges catastròfiques i des d’ací anirem esbrinant el que puga anar passant.

L’estiu s’acaba i l’avorriment a Meteopoble també,per tant com sempre Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando