Per Nando

5/09/2022

VIGILEM UNA POSSIBLE DANA LA PRÒXIMA SETMANA????????⛈️?⛈️?⛈️?⛈️?⛈️?⛈️?⛈️

Meteo

Destacats

MODEL AMERICÀ

MODEL GEM

Benvinguts de nou. Meteopoble està de nou amb ganes d’observar models,el perquè és que des d’ahir alguns models intueixen de que una Dana pot començar afectar la península ibèrica la pròxima setmana. A més també podem observar en els models la possibilitat de la formació d’un Anticiclò sobre les Illes Britàniques que encara ajudaria a endinsar més eixa possible Dana cap a les nostres terres i a més podria facilitar l’aportació del vent de llevant que fa que eixa inestabilitat siga molt més productiva.

Ara cal esperar les pròximes eixides per vore si aquesta opció que estic postejant ara va cobrant força,perquè sabeu que totes estes situacions a mi me donen adrenalina i m’agrada contar-vos les diferents eixides dia darrere dia.

Per tant anem a seguir-ho i vore com va evolucionant esta possible tendència que no la veig descabellada després del pas de l’huracà Danielle.

Creuem els dits i fins demà ??⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando