Per Nando

5/09/2022

CANVIARÀ L’HURACÀ DANIELLE LES TENDÈNCIES AL NOSTRE TERRITORI??????????⛈️??????

Meteo

Destacats

Bon dia,els últims models canvien la direcció de l’huracà Danielle i sembla que l’acosten més cap a la península Ibèrica,això sí de manera molt desfeta i sempre en condició de borrasca. La pregunta és si això comportarà un canvi de tendència cap a més inestabilitat a casa nostra de cara la segon quinzena de Setembre o per contra entrarem en una situació de ponent que pot portar molta pluja a l’oest i centre peninsular . Ara mateix el model Americà aposta perquè les restes de Danielle podrien acabar afavorint la formació d’un embossament d’aire fred que podria adintrar-se a la península la pròxima setmana I inestabilitar i molt l’oratge,però el model Europeu aposta que Danielle pot acabar en ponent i per tant ací aigua poca.

Mentre això passa tenim per davant una setmana prou tranquila,però on de nou podran tornar les tempestes a Catalunya de cara últims de setmana. També molt pendents de la formació d’un altre Huracà que es formarà a finals de la pròxima setmana en el Atlàntic i que té pinta de viatjar cap a l’est com Danielle i per tant el vigilarem per vore per on vol creuar.

En resum,setmana tranquila en general,però vigilant les tendències de cara la pròxima setmana per anar veient si porten canvis importants o per contra venen amb el maleit ponent com a protagonista. Per això Meteopoble farà seguiment per vore si acaba quallant alguna situació important cap a les nostres terres.

Anem informant.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando