Per Nando

4/09/2022

TEMPERATURA MAR MEDITERRANI A 28°C I QUE ENS DIUEN LES TENDÈNCIES??????????⛈️??????⛈️??

Meteo

Destacats
Radar precipitacions
Avisos Aemet
model Arome

Bon dia!! Continuem amb oratge estable al territori Valencià I pràcticament sense canvis destacables durant el dia de hui I tampoc la pròxima setmana. Si veiem els avisos per a hui només tenim fins les 9 del mati avís groc per tempestes al litoral Tarragonès,però mirant el radar sembla que es desplaçen ja més endins de la mar i per tant no sembla que vagen afectar més eixa zona. Demà si que creix la possibilitat de tempestes fortes al litoral més central de Catalunya,estarem atents. Les Balerars també es troben en avís groc però aquesta vegada per màximes de més de 36°C per al dia de hui.

TEMPERATURA MAR MEDITERRANI I TENDÈNCIES ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Temperatura Mar Mediterrani
Tendències model Americà

A 27-28 °C trobem el Mediterrani a estes hores,un mar que es troba molt càlid i també influeix en les tempestes més severes que varem tindre les passades setmanes al nostre territori I també els passat dies al territori Català. De moment i com he dit abans la pròxima setmana es preveu amb força estabilitat a casa nostra i calor,però sabeu que a Meteopoble li agrada mirar més enllà perquè la calma Meteorològica l’avorreix. I si mire més enllà pot ser que les tendències vullgen canviar el patró atmosfèric a partir de la segona quinzena de setembre i per tant vorem si acaben portant alguna situació de pluges generals a les nostres zones. Però com també dic i sempre recalque,parlar a tants dies vista es parlar de ciència ficció,però com hi ha poc que parlar referit a l’oratge tinc que començar a obrir ulls davant aquesta remota possibilitat.

Per tant de moment setmana avorrida llevat de les tempestes que es donaran sobretot demà al territori Català i que podrien tornar el cap de setmana. Ací al territori Valencià poca cosa amb sol i calor que seran els autèntics protagonistes de la setmana.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando