Per Nando

3/09/2022

PREVISIÓ CAP DE SETMANA I PRÒXIMA SETMANA ?????????⛈️??????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Tempestes intenses que encara queden per Catalunya,però la previsió és que al llarg del dia desapareixquen,encara que demà de nou podran formar-se al sud de Tarragona i l’extrem nord de Castelló. Si mireu el radar la tempesta que ara abandona Catalunya pel Mar Mediterrani i que heu enviat imatges pot acabar afectant les Illes Balears de refiló les pròximes hores.

QUE ENS ESPERA LA PRÒXIMA SETMANA ?????⛈️??????

Avorriment Meteorològic es el que tenim a la vista tant el cap de setmana com la propera setmana,situació de estabilitat i de calor es el que veuen els models tant a curt,mitja o llarg termini i que no intueixen ningun canvi de tendència que ens puga deixar almenys optimistes per a veure una situació de pluges importants i generalitzades al nostre territori.

Per tant continuem esperant,però aquest setembre no pinta massa bé.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando