Per Nando

2/09/2022

I HUI? FORTA CALOR I DE NOU TEMPESTES SEVERES A CATALUNYA ????⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️????????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Hui de nou estem en avís groc per altes temperatures a les zones més litorals del territori,més cap a la zona litoral de València i sud d’Alacant on sembla que el ponent dispararà eixes màximes on deixarà valors propers als 38°C. De nou el a partir de demà baixaran,però les maximes continaran fregant els 35°C a les comarques més centrals de València.Aleshores toca suar?

ATENCIÓ DE NOU A LES TEMPESTES SEVERES

ATENCIÓ!!! De nou hui tempestes severes a Catalunya a partir sobretot d’aquesta vesprada i que podran allargar-se fins demà mati. Estofex posa a Catalunya I inclús el extrem nord de Castelló en avís roig per eixa severitat tempestuosa. I és que el model Arome veu com podran afectar a bona part del territori català,però també ho podran fer a l’extrem nord de la província de Castelló.

Per tant molt pendents de nou a les tempestes al territori Català sobretot.

Seguimeeeeeeent ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando