Per Nando

1/09/2022

S’APROXIMA UN HURACÀ A LA PENÍNSULA????????????

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou,molts sou els que meu preguntat si realment ve un huracà cap a la península Ibèrica perquè algunes informacions alertaven que els pròxims dies això podia succeir,doncs bé ací vaig a explicar la trajectòria d’aquest Huracà segons els models actuals.

Aquest mapa es per al proper diumenge i veiem per l’Atlàntic aquest famós huracà,mentre la península es veu afectada de refilo per una borrasca freda que es troba a les Illes Britàniques I de ahi pot portar algo de pluja al nord oest peninsular mentre que a la resta de la península mana l’anticicló Mediterrani.

Su veiem els models actuals per al proper dimecres l’huracà es desplaça cap al nord-est cap aigües més fredes i va perdent eixa categoria d’huracà i més de cara dijous podríem dir que és troba en una situació de borrasca extratropical molt profunda.

Si veiem de cara el pròxim diumenge 11 ( una barbaritat de temps per a una previsió meteorològica) Ja no existeix cap Huracà i ens trobem una borrasca de tota la vida ( això si restes de l’huracà anterior) que podria estar encaminat cara les Illes Britàniques o la península ibèrica,però com a categoria de borrasca.

En resum el que vull dir és que segons els models actuals no hi ha cap opció fiable als models que ens diga que anem a ser visitats pròximament per cap huracà i ni tan sols parlant de tendències ( a partir de 7/8 dies) com vos he mostrat,els models veuen cap indici de que cap Huracà afectarà el nostre territori. No es impossible ser afectats per Huracans de categoria 1 i no seria la primera vegada,però ara mateixa ningun model ni tendència veuen que això puga passar els pròxims dies i la pròxima setmana.

Per tant tranquil·litat i qualsevol novetat estarem al aguait per informar. Salutacions i espere que tingau resolt el dubte.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando