meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

1/09/2022

I ARA QUE?????⛈️???????⛈️

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Poc de moviment veiem al nostre territori per als pròxims dies,sol i calor i alguna tempesta puntual pel nord és el que esperem per al que queda de setmana. Atenció a Catalunya perquè dissabte de nou podríem tindre la mirada centrada allí per tempestes severes,però com he dit;ací a casa nostra de moment la calor resisteix a abandonar i tampoc els models veuen cap situació favorable per a pluges generals i persistents. Esperarem a vore si la segona quinzena ens porta novetats.

Com sempre continuem observant i informant.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

Dissabte 30 | setembre | 2023
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando