meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

31/08/2022

I HUI DE NOU,ATENCIÓ A LES TEMPESTES ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Molt de núvol de bon mati i inclús amb alguns ruixats sense massa importància,esta creuant una línia d’inestabilitat que prompte deixara vore el sol i de nou farà pujar els termòmetres a valors de ple estiu.

avisos Aemet

Aemet ens activa avis groc pel litoral de València i Alacant per temperatures màximes superiors als 40°C i al litoral nord de Castelló per tempestes i es que serà de nou de cara la vesprada quan tornen a créixer els núvols amb força desde l’interior que tornaran a deixar tempestes arreu del territori,però més probables al sud de València I nord d’Alacant I la província de Castelló. Encara que hui sembla que no seran tan extenses com ahir i seran molt més localitzades. Demà i despus demà continuarà fent calor i encara quedarà un poc d’inestabilitat que podrà deixar algun ruixat molt local al nostre territori,però com he dit no parlem de ruixats generalitzats i per tant molts de nosaltres ni ens enterarem.

I les tendències a llarg termini continuen veient calor amb una dorsal Africana que es resisteix abandonar i de moment sense veure una situació de pluges generals i persistents a la vista. Per tant qui espere una situació de pluges significatives de moment pot seguir esperant perquè no es veu res als models.

Anem informant.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

Dissabte 30 | setembre | 2023
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando