Per Nando

30/08/2022

ATENCIÓ HUI A LES TEMPESTES AL SUD,LLAMPS,TRONS I PEDRAAAA?⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats
Avisos Aemet
Llamps esta vesprada
model Harmonie
model Arome

Bon dia!!! Dia de calor,però també dia de tempestes que aquesta vesprada es deixaran notar al sud de València I nord d’Alacant sobretot,però que puntualment també podran afectar a l’interior sud d’Alacant. Atenció perquè sembla que estes tempestes portaran bona cosa d’aparell elèctric. A més podran portar ràfegues molt fortes de vent i també el perill de la pedra. Alguns models també veuen que eixes tempestes intenses poden afectar la província de Castelló,aixi que atents!!!Demà de nou es tornaran a repetir les tempestes que sembla que podrien afectar tant al nord com al sud del territori.Demà farà més calor al litoral de la província de València on Aemet activat avís groc per altes temperatures,però no tardarà en activar eixe avís per tempestes també.

Per tant,vesprada de satèl·lit i radar I vorem qui acaba poant la pedra.

Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando