Per Nando

29/08/2022

SETMANA DE TEMPESTES ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats
Avisos hui Aemet

Bon dia!!! Setmana també on caldrà seguir dia a dia on van encarant els models mesoescalarls les tempestes. Per a hui no n’esperavem,però sembla que si que en tindrem, a partir de migdia i sobretot de vesprada creix el risc de ruixats I tempestes per l’interior nord de València i Castelló. Tempestes que sembla podran ser intenses i anar acompanyades de pedra i ràfegues molt fortes de vent. Aemet activa avis groc per l’interior de Castelló ( de moment)

Demà i dimecres haurem d’estar pendents perquè aquestes tronades es podrien centrar més cap al sud i afectar al sud de València i la provínciad’Alacant, però ho seguirem esta vesprada amb l’actuació dels models mesoescalars i donarem més detalls. Les temperatures continuaran sense massa canvis destacables o inclús amb una baixada de cara a dijous.

I SETEMBRE?

I continuem vigilant el mes de setembre perquè no ens vol marcar una postura massa Anticiclònica,si no més bé el contrari. De moment sembla que continuaria entrant aire fred que sembla que deixarà molta inestabilitat pel nord. Ací a casa nostra anirem vigilant que vol acabar fent eixe aire fred. De moment no té pinta de voler afectar-nos de ple,però anem a seguir l’evolució per a veure com va avançant el mes de setembre.

Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando