Per Nando

28/08/2022

NOVES TEMPESTES PER A DIMARTS I DESPRES……⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Bon dia!!! De nou ahir varem tindre tempestes per l’interior que inclús deixava pedregades a poblacions com Fontanars dels Alforins,però que ni molt menys varen ser tan espectaculars com el divendres ni varen ser tan generals. Bé,ara a esperar al pròxim dimarts on de nou tornaran les tempestes,ahir els models veien eixes tempestes un poc més generals I molt intenses,però hui eixa opció disminueix,de totes maneres ho seguirem,perquè fins última hora i amb models mesoescalars no podrem afinar massa bé.

I Setembre vindrà amb molta marxa pel nord peninsular de ma d’una Dana,sembla que en principi ací no ens afectarà,però anirem seguint aquest mes per vore que va deparant,perquè els models no veuen una situació Anticiclònica clara cap a les nostres terres.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando