Per Nando

27/08/2022

I VIGILEM LES TEMPESTES PRÒXIMA SETMANA?⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats
Pluja tempestes ahir.Font Avamet
Tempestes hui Harmonie
Avisos hui Aemet.

Bon dia!!! Després de les tempestes d’ahir on deixaven acumulats de fins 70 mm a Banyeres de Mariola o 60 mm a Benifallim i a última hora de la vesprada també una línia de tempestes deixava ventades de més de 100 km/h a poblacions com Gandia i Xàtiva on inclus va arrancanr arbres del centre de la població. Hui esperem un dia més tranquil,però està vesprada de nou creixeran tempestes per l’interior de la meitat nord que poden deixar ruixats localment forts I alguna granissada. Demà en principi encara tindrem més estabilitat que hui.

PRÒXIMA SETMANA,ATENTS!!!!⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Dilluns encara tindrem bon oratge,però de nou dimarts ens trobarem a la part davantera d’una vaguada que farà que de nou tornen les tempestes intenses o molt intenses i que inclús podran ser generals.

I els que els models veuen una continuació de la inestabilitat també a llarg termini amb el seguiment de noves entrades d’aire fred en altura que podrien fer que seguiren aquestes tempestes. Per tant continuarem vigilant . Ara cal seguir el que pasará el pròxim dimarts,que pareix que també tindrem festa.

I per últim vos deixe imatges que m’envieu i que són espectaculars. Aquestes desde la platja de Gandia ahir i fetes per Liliana Miñana Álvarez. Vull donar les gràcies perquè ojala puguera pujar totes les imatges que vaig rebre ahir en totes les xarxes socials,però es impossible,perquè son tantes i sou tants ,però hui pujaré algunes a l’instagram de Meteopoble. Segueixc donant les gràcies a tots per seguir-me cada dia i pedre un minut per llegir les meues previsions. Moltes voltes em doneu vida.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando