Per Nando

26/08/2022

ATENCIÓ!!! HUI TENIM RISC DE TEMPESTES VIOLENTES ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Acabe de mirar radar I satèl·lit de moment no es veu moviment,però açò durarà poc perquè a partir de mitjan-mati o migdia el panorama canviarà drasticament i creixeran núvols de tempesta.

TENIM AVISOS ACTIVATS

Hui amb la vaguada d’aire fred damunt els avisos d’Aemet els veig ben encertats,però el risc el temim tot el territori Valencià i es que les tempestes podran ser molt fortes i podrem tindre acumulats important d’aigua en molt poc de temps i inclús aquestes tempestes podran vindre amb pedra de gran tamany.

MAPA DE SIMBOLS HUI

model Arome
Model Harmonie
Avisos Estofex.

Amb el mapa d’estoxef per tempestes severes nivell 2 i amb el model Arome i Harmonie la conclusió és que hui les tempestes violentes es podran formar a qualsevol indret del territori,tenim inestabilitat suficient i entrada de vent marítim que afavorirà que eixes tempestes puguen ser molt intenses. Atenció!!! A qualsevol lloc del nostre territori,perquè Arome intueix que inclús les tempestes poden aplegar amb força al sud d’Alacant. I el model Harmonie veu com arranquen les tempestes desde l’interior de València fins acabar amb molta intensitat al sud de València I nord d’Alacant. Sembla que la província de Castelló podrà estar un poc més al marge d’aquestes tempestes severes,però tampoc ens podem refiar.

Demà tindrem un dia paregut al de hui I de vesprada tornaran a créixer tempestes per l’interior que podran ser localment fortes.

I AIXÍ CONTINUARÀ L’ORATGE

Encara que diumenge I dilluns podrà remetre un poc la inestabilitat,no es refieu,perquè de nou la pròxima setmana continuarà entrant aire fred en alçada que farà que les tempestes es tornen a reproduir amb força a partir de dilluns/dimarts.

Dia de seguiment el de hui I també de que tinga’m molta precaució.

Imatge de Roser,ahir en Alcoi.
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando