Per Nando

25/08/2022

ÚLTIMA HORA!!! ACTIVAT AVÍS TARONJA PER TEMPESTES PER A DEMÀ ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Actualitzem avisos per a demà on la cosa es fica un poc seriosa. I és que hui tindrem tempestes fortes,però atenció a demà perquè seran especialment virulentes i sembla que les paperetes més grans les tindran les zones de l’interior de València i de la Diània ( sud de València I nord d’Alacant) Aquestes tronades també tocaran punts de la costa amb molta força. Avís taronja activat per pluges de més de 40 mm en una hora i pedra de gran tamany. Segurament eixe avís taronja es vora ampliat també al litoral sud de València I nord d’Alacant. Continuem expectants.

Com sempre Meteopoble va informant de tot i la seua última hora!!! Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando