Per Nando

25/08/2022

MÒLTA ATENCIÓ!!! HUI COMENCEN LES TEMPESTES FORTES. PRECAUCIÓ!!!!⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Tenim una linia d’inestanilitat que creua ara mateixa,però que es el preludi de les tempestes que tindrem entre hui i demà. Vaguada que creuarà el territori Valencià I que farà que la inestabilitat vaja a més durant esta vesprada. Hui sembla que les tempestes afectaran desde l’interior nord d’Alacant fins l’interior de València I Castelló,sembla que hui només podran afectar a zones més litorals de l’àrea metropolitana de València,però les tempestes són molt recabudes i per tant caldrà seguir l’evolució esta vesprada. Atenció!!!! Perquè les tempestes seran fortes i podran vindre acompanyades de pedra.

DEMÀ I DISSABTE MÉS INESTABILITAT ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Atenció a demà,perquè sembla que en un principi les tempestes començaran afectar zones de l’interior,però durant la nit i matinada de divendres a dissabte aniran acostant-se cap al litoral on podran inclús reproduir-se gràcies a un poc d’aport de vent marítim,per tant estarem molt pendents de aquesta evolució també,perquè sembla que la Diània ( sud deValènciaI nord d’Alacant) podria veures molt afectada per tempestes fortes i pedregades. Dissabte serà un dia prou rebolicat,sembla que diumenge els ruixats I tempestes només afectaran quan més a l’interior del territori.

PRÒXIMA SETMANA?⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️???☀️?

La pròxima setmana podrà continuar com acabarem la primera,situació molt variable I amb tempestes que vorem dia a dia a quines zones acaben afectant. I és que els models veuen un inici de setembre amb molta variabilitat,Anticiclò que vol fugir i vol deixar que entre inestabilitat a casa nostra.

Seguiment que ja toca.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando