Per Nando

24/08/2022

PRIMERS AVISOS ACTIVATS PER A DEMÀ PER TEMPESTES I PEDRA⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats
avisos aemet
Model Arome demà.

Bon dia!!! Demà comença el moviment al nostre territori i de vesprada començaran a créixer nuclis de tempesta per l’interior de Castelló I València i que inclús podrien tocar punts del litoral. Atenció perquè Aemet ja activa l’avís groc per estes tempestes que podran portar pedra.

QUIN SERÀ EL DIA MÉS COMPLICAT?⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Molta atenció a la vesprada de divendres i la matinada de dissabte on sembla que es just quan creuarà la vaguada per damunt de nosaltres. Això més una mica de llevant que podrà bufar,farà que les tempestes puguen ser inclús violentes al nostre territori amb gran aparell elèctric i el perill de la pedra. Podran fer acte de presència a qualsevol punt,però seran més probables desde el nord d’Alacant fins a la província de Castelló I afectaran tant a l’interior com al litoral. Les temperatures també baixaran deixant dies més suportables.

Tot açò ho anirem definint millor en les properes publicacions,però tindrem un divendres/dissabte de traca.

Fins la vesprada.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando