Per Nando

24/08/2022

ESPERANT LES TEMPESTES I MIREM QUE SETEMBRE POT VINDRE BEN MOGUT⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Esperant les tempestes que ens afectaran a partir de demà,però que sobretot divendres podran ser generalitzades i localment molt intenses. També mirem de reüll que ens pot portar setembre. A dia de hui sembla que setembre pot vindre prou mogut meteorològicament parlant,altes pressions per l’Atlàntic que poden seguir aportant aire fred a casa nostra I per tant inestabilitat que just en l’època del any en què ens trobem eixa inestabilitat sol ser prou més acusada.

De moment demà actualitzarem els models mesoescalars amb l’última hora de les tempestes per als pròxims dies;però també seguirem molt pendents del pròxim mes. Un mes que de vegades sol ser prou estable;però de vegades ens fa saltar les alarmes.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando