Per Nando

23/08/2022

SETMANA ON TINDREM MOLTA FEINA I LES TEMPESTES DONARAN QUE PARLAR⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Setmana on les tempestes donaran que parlar i molt al nostre territori,però també a altres punts de la península. L’anticicló és retira un poc per l’Atlàntic i deixarà que l’aire fred es puga colar per la península i això ja és símptoma d’inestabilitat.

El model Europeu com els altres models ho tenen clar i a partir demà les tempestes ja podran fer acte de presència sobretot quan més al nord del territori Valencià,però esteu atents perquè de cara a dijous i el pròxim cap de setmana aquestes tempestes podran tindre especialment caràcter molt fort a molts punts del nostre territori. Les temperatures baixaran de manera notable i podrem respirar un poc.

Sembla que aquestes tempestes podran tindre continuïtat la pròxima setmana.

Estem atents i de nou Seguimeeeeeeent ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando