Per Nando

23/08/2022

ENTRE DIVENDRES I DISSABTE MOLT ATENTS A LES PREVISIONS ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou,des d’ahir anem anunciant un canvi d’oratge important que es donarà a casa nostra amb les primeres tempestes al nostre territori. Com veieu a l’animació es sobretot de cara a divendres i el cap de setmana quan la vaguada amb més aire fred creua la península i per tant és quan creiem que les pluges i tempestes podran ser generalitzades i localment molt intenses.

Els acumulats a partir de dijous podran ser molt importants,però no feu cas encara d’aquest mapa,perquè els models mesoescalars ens aniran dient a partir de dijous i divendres on esperem eixes tempestes més fortes que ja vos dic,sembla que podran ser generals I molt fortes.

Sembla que s’acaba el avorriment.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando