Per Nando

18/08/2022

QUINES TEMPESTES AHIR⛈️⛈️⛈️⛈️ I ARA QUE? ??????????????⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats
Font Avamet

Bon dia,tempestes intenses les que varem tindre ahir i uns registres de precipitació dignes de menció i on destaquen els 76 d’Adzeneta d’Albaida,66mm a Belgida o els 64mm a Beniatjar. Bé en quant als incendis sembla que han quedat prou controlats les últimes hores gràcies a eixa inestabilitat en alçada que va provocar que els ruixats Ies tempestes es feren presents al sud de València I nord d’Alacant I l’interior del nord de València I Castelló,l’incendi de Begis sembla que quedava controlat a última hora gràcies a eixes tempestes que afectaven sobre la mitjanit.

I ARA QUE?

Esta nit hem tingut una nit que feia temps que no teníem i per fi hem pogut dormir agust,hui les temperatures màximes tambe seran prou agradables,però aprofiteu perquè de cara el cap de setmana i la pròxima setmana la calor anirà a més I tornarem a parlar de valors agobiants de ple estiu. Podem dir que ens acabem de fer un kit kat estiuenc.

Ja veieu com es l’oratge al nostre territori que ens ha fet passar d’incendis devastadors a tempestes intenses que han pogut fer-se amb ells. Però pee això estem ací i desde Meteopoble continuarem fent seguiments i deixant-se la pell per tot el que passe relacionat amb la Meteorològia al nostre territori.

Hui pareix que estarem més tranquilets,perquè menuda setmana!!!

Mascarell. Imatge de Carlos feta ahir.
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando