Per Nando

17/08/2022

ATENCIÓ!!! HUI LES TEMPESTES I EL GRANIS SERAN ELS PROTAGONISTES ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Bon dia!!!! Canvi radical d’oratge el que tindrem el dia de hui amb el pas d’una vaguada que complicarà l’oratge al nostre territori,serà sobretot de vesprada,però de mati ja podrem tindre algunes precipitacions.

AVISOS I MODELS MESOESCALARS ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Dia de seguiment,perquè el model Harmonie no fica el començament de la festa fins les 20 hores més o menys mentre que el model Arome durant primera hora de la vesprada o de cara a migdia fica creixement de ruixats i tempestes pel sud de València I nord d’Alacant que vindria molt bé per apaliar l’incendi originat en Ebo i després eixos ruixats anirien escampant-se per la província de València i Castelló. Els avisos d’Aemet fan referència al seu model Harmonie,però conforme creua la vaguada anem a fiar-se de l’Arome i esperem que el nord d’Alacant també siga beneficiat per aquestes tempestes. Atenció perquè podran vindre acompanyades de pedra.

I aquest seria el mapa de simbols per a hui,aquest mapa està fet simulant el que pot passar a partir de migdia ,perquè pel matí la tranquil·litat serà encara absoluta al nostre territori. Entre hui I demà també baixen les temperatures,cosa que poc durarà.

PERÒ DEMÀ ACABA TOT I DE NOU……

A partir de demà desapareixerà la inestabilitat I de cara el cap de setmana I la pròxima setmana la calor de nou serà protagonista.

Però almenys confiem hui que les tempestes que es puguen formar ho façen damunt dels incendis i ens deixen alenar un poc,perquè està setmana es una setmana per a oblidar tots els que formem el poble Valencià.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando