Per Nando

16/08/2022

APROFITEU EL CANVI DE DEMÀ,PERQUÈ DESPRES TORNA BONA!!!?????????????????????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Aprofiteu el pas de la vaguada entre demà i el dijous que farà baixar de manera notable les temperatures,a més cap a últimes hores de dimecres i mati de Dijous portarà algunes precipitacions que no sembla finalment que ací vagen a ser massa destacables i generals,però això sí,no descarte que puguen ser localment fortes allà on es produeixquen,cosa que anirem afinant el dia de hui I demà amb els models mesoescalars. De moment sembla que demà vesprada començarien afectar la província de Castelló per anar desplaçante la inestabilitat la nit de dimecres i dijous de mati més cap al sud,serà un episodi d’inestabilitat que passarà molt rapid.On sembla que plourà i prou es a Catalunya on les tempestes si que seran més generals I freqüents.

APROFITEU QUE SERÀ UN CANVI TRANSITORI ????????????????????????

De nou cara a divendres i sobretot el cap de setmana començaran a remuntar les temperatures,unes temperatures que de nou ens donaran màximes insuportables de cara la pròxima setmana. I és que l’estiu no vol acabar-se i pel moment encara li queda molta corda.

Anem seguint els models i tornarem a informar aquesta vesprada.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando