Per Nando

15/08/2022

ESPEREM AL CANVI D’ORATGE DE DIMECRES I DIJOUS AMB PRECIPITACIONS?????????

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou,estem en dies tristos on s’està cremant part de la nostra volguda terra,em senc trist i impotent davant una situació que no acaba de controlar-se. Espere que prompte aquest malsomni acabe per a tots. Mentrestant continue pendent d’eixa vaguada d’aire fred que ens creuarà entre dimecres I dijous i portarà precipitacions al nostre territori,però queden encara més de 48 hores per a que eixes precipitacions feren acte de presència i això encara es molt de temps,per això espere que es puguen fer amb ell el més prompte possible. Aquest canvi d’oratge també vindrà acompanyat d’una baixada generalitzada dels termòmetres.

Molt tristos demà tornem a informar. Meteopoble s’uneix a tots els que estan patint el dolor d’aquesta tragèdia. Fins demà ?????

Imatge d’Elsa Cano.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando