Per Nando

14/08/2022

I ARA? VAGUADA, TEMPESTES I BAIXADA DE TERMÒMETRES PRÒXIM DIMECRES ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Temperatures d’autentic infern que no han deixat dormir a la zona litoral i pràcticament no han baixat dels 30°C,però sembla que serà l’última nit tan infernal. Tindrem calor els pròxims dies,que encara que no serà tan extrema continuaran donant màximes properes als 40°C a les zones més habituals del nostre territori. Però tenim canvis a la vista,a partir de dimecres una profunda vaguada creuarà la península I al seu pas farà baixar les temperatures al nostre territori I portarà tempestes que podran ser de certa importància,situació que caldrà anar seguint els pròxims dies.

Ja veieu que després de la calor extrema,rebentons càlids,ara de nou ens toca estar atents cap a mitjans setmana on les tempestes podran ser notícia al nord i est de la península. També estem molt pendents de l’incendi a la Vall d’Ebo que es va declararar ahir segurament per un llamp i que a estes hores encara avança sense control.

Carmen Mengual. Vall d’Ebo

Nando continuarà vigilant i informant. Bon diumenge

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando